retourneren & ruilen

Retourneren
Niet tevreden over het product? Bij Dashing Fashion is het mogelijk om je bestelling te retourneren. Je hebt het recht om jouw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen onze retourtermijn van 14 dagen.

Retour voorwaarden:

♢ Download het retourformulier onderaan de pagina. Deze dient volledig ingevuld te worden en bij het retourpakket bijgevoegd te worden. Zonder retourformulier verwerken wij jouw retourzending niet.
♢ Alle items dienen in de originele verpakking retour gestuurd te worden dus in de zak of doos waarin het is bezorgd.
♢ Retourkosten van een product zijn voor eigen rekening.

Let op:
♢ Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn.
♢ Sale items mogen niet geretourneerd of geruild worden.
♢ Accessoires en zwemkleding mogen niet geretourneerd of geruild worden.
♢ Pas op met make-up: ook items met make-up vlekken worden niet retour genomen.
♢ Wij geven geen wasgarantie.

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag teruggestort op de bankrekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 14 werkdagen.
Wanneer de retourzending volgens ons niet voldoet aan de eisen zijn wij genoodzaakt deze te weigeren en wordt je hier via de mail van op de hoogte gesteld.

Verstuur je pakket altijd met een tracking code. Dashing Fashion is namelijk niet aansprakelijk wanneer jouw retourpakket zoek raakt. Bewaar dit bewijs ook goed totdat het bedrag retour is gestort op jouw rekening.

Ruilen
Wanneer je een item wilt ruilen kan dit uiteraard. Geef in het retourformulier aan welk item je wilt ruilen. Bij ruiling nemen wij de nieuwe verzendkosten voor onze rekening.

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is verzoeken wij dit direct te melden en binnen 24 uur contact met ons op te nemen. 

Voor overige vragen betreft retourneren en ruilen kun je onze algemene voorwaarden lezen of een e-mail sturen naar info@dashingfashion.nl